Měl jsi být moje životní láska,
nevím jak se s tebe stala pánská šlapka...
Kropím text slzami,
v srdci pokrytém ranami..
***
Zůstala vzpomínka na naději,
lekci do života,že slova "já tě miluji!"
Nemusí vždy znamenat pravdu,
snad se v tom prázdném místě najdu.
**
Nemůžu si pomoc říkám si proč,
můj život je kolotoč..
B
O
L
E
S
T
I
*
*
Ach tento pocit znám...Přeji brzské zhojení pro Tvou dui...
18.09.2016 23:58:25 | Tvořilka Lenka
Vím, jak láska bolí a docela tě chápu a přeji ti, aby se srdce brzy zahojilo
10.09.2016 23:50:02 | Misha
posílám pestrobarevný kapesník, a držím palce aby se ti rána brzy zacelila.
07.09.2016 20:01:28 | klaun