Jéééžiš... jsi mě rozesmál. Vtipná, moc hezká. Děkuji. Objímám Tě. P.S. Klidně si zase řekni. :-)
08.09.2016 05:09:52 | Iva Husárková
Po přečtení tvých veršů...jdu obejmout spící děti. Třeba i tak se dá poznat, pravá cena objetí, když člověk v jedné chvíli dává a stejné může brát. :-)
07.09.2016 22:57:29 | Dreamy