Blázínku...
Blázínku,
říkáš: Miluji tě!
Jsi jako malé dítě.
Co si mám pod tím představit?
Že chceš jen pro sebe mě mít?
Však věz, že nejsi jediný,
kdo tráví se mnou hodiny.
Mám ráda lidi různých druhů
však neberu to za neduhu.
Já nejsem holka nestalá,
co každému by ustlala.
Všek nejsem ani usedlá,
co drží se ti u sedla.
Přečteno 499x
Tipy 12
Poslední tipující: MARKO, Fany, VEDz RVAHEs, zdenka, jitka.svobodova, Dreamy
Komentáře (7)
Komentujících (7)