Anotace: sbirka několika komentu na libresu nebo literu ...
že se věci změní
buď si jist
jakože k životu
patří
i květy
i usychající list
k životu patří
jediná jistota - změna
a to je někdy
tvrdá měna
a tvůj příspěvek do evoluce
je-li lepší nebo ne
rozhodnou až příští
generace
- * -
Čtu ji znova,
nemám slova
Jaký smysl
by tady měly
slova povzbuzení,
když v Tobě naděje
již není
- * -
STop!
ještě dýcháš
ještě jsi ... dýchej
a paniku si rozmysli …
- * -
Chceš odpočinek?
Tak si jen sedni
Anebo lehni
Pozoruj svůj dech a mraky
Pozoruj přírodu a vzduch a ptáky
Jen prostě buď
Proč kvůli odpočinutí
zastavovat své srdce
a přivolávat smrt?
Ona Tě stejně nemine
- * -
Zhasnutá ne,
trošku tleje,
foukej jemně
než se rozehřeje
Moc hezké. Četla jsem ji několikrát a pokaždé v ní nacházela nové moudrosti. Nádhera. :-)
11.09.2016 08:58:25 | Iva Husárková
Když si lehnu neuvidím tu pěknou sbírku a to by mi bylo líto.
11.09.2016 04:30:35 | klaun
dekuji za mily komentar
apropos vis, ze nekteri umi cist i lezet naraz :-)
11.09.2016 20:08:59 | Romana Šamanka Ladyloba