Matematika
Uniformy
Věta, výrok, definice,
nespleteš se nikdy více.
Fantazie? Tu pusť z hlavy,
ta jen kazí dobré mravy.
Papoušek
Všechno přesně, všechno stejně,
ať v tom máme pořádek!
Definice neochvějně,
čtěte místo pohádek...
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (0)