Pro syna
Život je cesta a nikoliv cíl
proč bys tu jinak můj synu byl
není moc času tak snaž se víc
jdi vlastní cestou, jdi z plných plic.
V životě synu máš jeden cíl
abys své šance nepromarnil
vyber si správně co srdce žádá
to je má hlavní životní rada.
A pokud se úspěch nedostaví
pouč se z toho doopravdy
nenech to uplout nenech to být
s proudy jen plují mrtvoly ryb.
Přečteno 382x
Tipy 14
Poslední tipující: Nikita44, Iva Husárková, Tapíše, Romana Šamanka Ladyloba, Misha, Frr, jitka.svobodova
Komentáře (4)
Komentujících (3)