Po ránu
Právě jsem vstala
a dosti rozespalá
vcházím do kuchyně,
ta tma, jak v kině!
Chuť čaje z kopřivy
se v ústech protiví,
však čistí mi krev,
když proudí do cév.
Už skořápka praskla
a dvě vejce do skla...
Nebo chleba s medem?
Už bašti, ať jedem!
Tak honem do procesu!
Jak dlouho tohle snesu?
Jó, jsi tak v polovině.
Neskládej ruce v klíně!