Ze života
Mám tajný plán,
pár myšlenek, pár vět.
Nikým nepozván
odlétám a nechci zpět.
Jsem na to sám,
změť intrik a podvodů.
Vstříc novým Vám
stavím loď bez návodu.
Stoupám do výšin,
bezelstné mé dejavu
Ozvěny dětských slyšin,
mám čistou hlavu.
Snad se zas neprobudím,
sny starostí a ztrát.
Jsem tam, kde se nesoudí,
když nechcete lhát...
Přečteno 331x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)