EgoN

EgoN

Anotace: ...

Hovno
Prý říká se
Je těžká vada na kráse
A uzavírá okruh plození a bytí
Těžší nežli každé svinstvo žití

Hovno
I se všemi svými cíli
Dokazuje, co jsme natrávili
A proměnili v bezduchou a prázdnou hmotu
Zamazávající každou druhou botu

Hovno
Jediné slůvko, jež k ránu ujídám
Jež cítím k večeru, když znaven usínám
Hovno se válí tam, kde loukou skáče zajíc
Hovno je nejtenčí, když zdobí namazaný krajíc

Hovno
Tetelí se nad atomovou září
Zamazává stovky umaštěných tváří
A ve střevech tak nesnesitelně mačká
Až ve výsledku vyjde pouze sračka
Autor Ravena Lupus, 23.09.2016
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: něco
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí