Kutálí se rána,
jedno za druhým
podzimem je dána
mlha, natě dým
trocha barev rozzáří
kutálivé dny
odcházíme ze září
do říjnové tmy
do večerů setmělých
tichých dlouhých nocí
potom snad nám bílý snih
bude ku pomoci
odkutálí zimu dlouhou
do jarního bdění
budem zase hořet touhou
v brzkém rozednění
rytmus chytil popleta,
bylo mu hned líp.
Sice není poeta,
Vaří si čaj z lip.
Parádní básnička rozsvítila mi úsměv ve tváři. :-)
24.09.2016 12:24:40 | klaun