Ex cathedra
Rozechvění
časem odhodlání
Šerem podzimního světla
různotvaré zřítelnice Majestátna
Úsměvy a usínání
ničemu nezabrání
jen prosí
před další cestou
do zapomění
po tisící i dnes
naposled
Přečteno 307x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
Komentáře (1)
Komentujících (1)