Únava
Sám sedím u svého hrobu
Znavený a opilý
Zda, kéž jenom popsat mohu
Trýzeň žluklé samoty
Odkud anděl z výšky zvrací
Tam mám svoji kolébku
Netuším však, jak daleko
Kroky brousí samotu
Sedím znaven na svém hrobě
V žilách víno s ocelí
Mořeplavci nebem táhnou
Ptáci pějí pod zemí
Sedím znaven, hroby nikde
Nemocniční dravý pach
Rozpaluje oční víčka
Narkosa, skalpel a spát
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: Oxík, Iva Husárková
Komentáře (0)