neboj
Neboj
Zlomené srdce,
jednou se zhojí
Slzičky na tváři,
brzičko uschnou
Dvě opuštěné ruce,
v jednu se spojí
Naplní dušičku,
tak dlouho pustou
Žal a smutek,
brzo už zmizí
V paměti zůstanou,
jen chvíle krásné
Ten co tě zklamal,
rázem je cizí
A ty o tom po čase,
budeš psát básně
Přečteno 417x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, kejtyyy, JSJ, Misha, Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková
Komentáře (4)
Komentujících (4)