11pm
Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=aND9tamOOq8
toto sú tie noci
ktoré
zabíjajú sny
tie noci
kruté a nekonečné
plné vášnivých
príležitostí ako
osláviť smrť
tie noci
prekliatych básnikov
toto sú
tie noci
keď pred božími očami
kradneme
posledné nádychy
tým
čo to ešte nevzdali
noci bez východu slnka
noci bez východu
bez úniku
zo života
noci
presne tie
ktoré sme si zaslúžili
Přečteno 484x
Tipy 21
Poslední tipující: Akrij8, Lagedama, enigman, AndreaM, Frr, jitoush, bogen, Luky-33, Ormissia, VEDz RVAHEs, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)