=Co mi asi schází

=Co mi asi schází

Anotace: ...asi čtyřlístky...

~Čtyřlístky~

Co mi asi schází
doběhnout na tramvaj
aby mi zase neujela
sklouznout se na ledě
i to jsem ráda měla
udělat patou
malý důlek na kuličky
v trávě si natrhat
čtyřlístky do kytičky

přeskočit na chodníku louži
na které pluje padlý květ
jako ten koráb v moři
co pluje tam a také zpět
vyloží námořníky,mořeplavce
cestující a čínské kupce
ti mají čaj a pravé hedvábí
v přístavu v té mé louži
za úsměv prodají

nic neodložit na zítřek
co dnes bych mohla udělat
zítra to vůbec nemusí jít
já nemíním druhý den
jenom tak proplakat
i když už neudělám
všechno jako dříve mi šlo
nevím proč,proč,proč
ne,na to se nepřišlo

no co už
musím žít tak jak se dá
o tom co bylo dřív
už se mi jenom zdá...

-----

 

Autor Květka Š., 26.09.2016
Přečteno 478x
Tipy 11
Poslední tipující: Frr, Fany, Jarka, Malá mořská víla, Iva Husárková, střelkyně1, Lůca, Misha, Surralis
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky smutné :-).

27.09.2016 20:36:31 | Fany

posílám čtyřlístek pro štěstí:-)

26.09.2016 19:19:21 | střelkyně1

...děkuji...

27.09.2016 11:43:58 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí