Pro dceru
Nesmrtelnost okamžiků dává smysl životu
stejně jako láska, která v Tvém srdci sídlí
svůj let tímto životem jen sama pilotuj
vždy správným směrem s bělavými křídly.
Pro nás jsi darem, jenž nám život nadělil
dáváš nám radost, lásku i kousek sebe
přejem Ti ze srdce ať najdeš správný cíl
a slunce svítí a vždy máš čisté nebe.
A pokud Tě mračna v rozletu zmílí
věř, že i špatný vítr může cestou vát
vždy zůstaň sebou a sepni své síly
život rozdává, však může i brát.
Je jen na Tobě, co do srdce přijmeš
nenech se dcero nikým oklamat
až najdeš někoho ke komu přilneš
snad jako my bude Tě milovat.
Přečteno 345x
Tipy 5
Poslední tipující: jitoush, Frr, Nikita44, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)