Blázen a král
jde si svou cestou sám
zákony světa nespoután
jenom když tuhý mráz je
na mámu vzpomene
pak přijde za ní . . .
pobuda vzít na něj hůl
říkají je jiný je svůj
a máma svoje mokré tváře
schovává doma do polštáře
pro dítě své . . .
šel si svou cestou sám
kdo byl? blázen či král?
svobodu sobě si dal
našli ho už navždy spal
tam pod jehličím . . .
on byl duše toulavá
jeho máma říkala
kdo byl? co na tom záleží
já pláču s ní -
byl to její jediný syn . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
to je snad poprvé, co ta fotka za něco stojí. jestli ono to nebude mít něco společného s tím, že na ní nejsou ženské v podobě víl a kdo ví čeho. tohle je dobrá fotka, takových být víc.. a k textu. to mi nepřísluší hodnotit, mám pocit, že jsi od mého vkusu strašně daleko, takže nic neříkám. čau :)
27.09.2016 19:49:58 | CoT
myslím že byl obojím, a byl svůj což je v téhle době vzácnost.
27.09.2016 16:36:20 | klaun
je to složité :-(, díky za zastavení :-).
27.09.2016 19:46:45 | Fany
Není zač:-)
27.09.2016 20:20:42 | klaun