Rodiče si hold nevybíráme.Měli bychom se, ale snažit vyvarovat se chyb, které oni dělali.Tak to cítím já za sebe, no, a v tom je i možná můj smysl života, kterým jsem byl obdarován.
27.09.2016 16:21:47 | Jeněcovevzduchukrásného
Ach to velmi smutné.... Moc a moc Vám přeji, aby jste měl v žití už jen a jen dobré chvíle a ty zlé vzpomínky, aby se rozplynuly... Jste vážně převelmi cenná bytost a máte talent psáti básně tak, že osloví..
27.09.2016 14:12:10 | Tvořilka Lenka