Anotace: Jako když jste v obchodě, ale jen se díváte, protože na to nemáte peníze.
znám takový obchod,
Jmenuje se svět,
Za výlohou panáček,
V klopě rudý květ.
.... ale ta cena na vysačce...
28.09.2016 10:27:55 | klaun
tohle bych chtěl spíš slyšet, než to číst, už kvůli tomu konci.
27.09.2016 23:21:08 | CoT
Já mluvit moc neumím... A nekupuj zajíce v pytli ;) Ale i tak je to hezký :)
27.09.2016 23:28:13 | SimonaKarlova
to je na čistý souhlas, s tím zajícem, ale já to myslel spíš kvůli (teď budu za blbce) frázování, prostě přednes. takhle když to čtu já, tak mi tam některé slabiky přebývají a scházejí, protože všechno čtu strašně blbě. a neboj, většinou to je tak, že jakmile přestaneš něco hledat, zjistíš, že to máš u sebe. (alespoň jednou moudro každý den)
27.09.2016 23:29:45 | CoT