.
laskavým pohledem
za tenkými skly brýlí
procházíš tiše mou
srdeční krajinou
tak ráda bych
vzala zmizík
a odstranila obavy
z toho co bude
zbytečně křičím
své námitky do mraků
ze kterých tiše jen
do duše mi prší
neumluvím ji já ani ty
smrt neslyší
nemá uši
.
ty jó vole :-) rozklíčovat název není problém :-)))
08.10.2016 18:10:01 | hledač
doufal jsem tiše ve shledání, klaním se madam, a škvrk ... ozve se náhle z nenadání , tak já zase padam .
29.09.2016 20:20:26 | klaun
...kromě názvu nechápu asi i další okolnosti...ale text se mi líbí moc...;-)
28.09.2016 17:37:05 | bogen