Anotace: vzpomínka na obraz-jedná se o poslední kapku vína v číši, na kterou upírá žena zoufalý pohled
Poslední kapko neodcházej
vypít Tě, byl bych blázen
V poslední kapce hodně síly může být
přátelství je v ní uchováno
smích, co naplňuje každé ráno
radost, co ještě neodchází
a život....
který do mě s Tebou-kapkou vchází
Poslední kapko zůstaň se mnou
než mi Tě temné síly vezmou
Tys moje naděje
že život ve mně ještě je.
Dostal jsem chuť pít to vzácné víno. Nebyla by láhev za jeden tip?
29.09.2016 21:12:20 | klaun
Svou poslední kapku si musí vypít každý sám. Aspoň tak já to v hlavě mám....
Za tip děkuji :)
30.09.2016 06:30:36 | JSJ
:-) Tak ať je sladká a plná poznání
30.09.2016 06:35:22 | klaun