V kouřové cloně
Zas v kouřové cloně
na balkóně
vzpomínám na koně,
které znám
a vím,
že už je neosedlám.
Jen koně bez sedel
jsou volní,
jen lodě bez pádel
chci mít.
Jednu si vybrat,
sednout do ní
a v proudu řeky
tiše snít...
rádo se stallllo . :-)
02.10.2016 19:11:01 | klaun
Nebyla by ještě jedna loďka? .... moc hezké a hezky tvarované do doutníku. S tím dýmem to ladí
30.09.2016 07:06:20 | klaun