Vždyť nemusí být příště
Peklo je prokletím nebe
život se schovává za smrt
jednokolejkou nás vede
spěchá jak závodní chrt.
Smrt je věčná oproti životu
můžeš mít úspěch i peníze
ač v pozadí nebo na hrotu
nic nespěje k remíze.
Kde je ten důkaz zrození
kde je ta karmická zátěž
do života jsme vhozeni
věřím, že to už chápeš.
Příliš mnoho otázek
však málo odpovědí
do duše vehnalo vztek
a rudě zatáhlo hledí.
Neustupuj svojí tužbě
drž se jí jak klíště
zkus se tvářit mužně
vždyť nemusí být příště.
Přečteno 318x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba, jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)