Štěstí
Anotace: Báseň o štěstí všedního dne
Sevři ruku v mojí pěsti
vykroč vstříc novému dni
kam zapadlo naše štěstí ?
za hory na stranu polední
Král stromů sundal zlatou korunu
vítr si házel zeleným balónkem
štěstí zatím nikdo nesesadil z trůnu
jenž se skrývá v jeho těle lehounkém
Maminka tlačí plný kočárek
v něm sedí lidské mládě
pro oba je nejhezčí dárek
když jsou všichni pěkně pohromadě
Přečteno 533x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, jitka.svobodova, danaska
Komentáře (4)
Komentujících (2)