Bera-nice :)
Jsem s hlavou skopovou..
pár rohů--toulce snad..
To říkají mi ..vzpamatuj se!
Jsi snílek a chceš bojovat.
Pár toulců
tvrdá hlava..
To beran v těle vlka snad...
Stále věrná svému lesu
i pastvinám ..kde chci spát.
Jsem beran
s vášní v srdci..
S přáním jenom štastná být
A být a dělat co chci !
I když ve stádu musím žít..
Jsem vlk s ovcí
stojím a poslouchám..
Však málo lidí ..zná co JÁ chci...
Vlčí drápy v sobě mám.
Přečteno 303x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Améba, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)