Anotace: Když strašně moc chci a nemůžu...
to je trefný, přesný, jak......... áááááá padlo to na mě co mám psát ...
02.10.2016 20:57:45 | klaun
Upřimné přiznání :-), tady je zrovna vidět, že ne vždycky když se chce, tak všechno jde :-)! Inspirace přijde třeba už zítra :-)!
02.10.2016 17:55:20 | Fany