..pořád ke mně přicházejí
někdy jako kapky vody do ticha studní
jindy jako průtrž mračen nad Saharou..
a drásá to a svírá
a tahá za vlasy
když nehladí
a tonoucí po nocích
lapám po dechu
bez viny
a je mě sotva půl
velký třesk
a.. vesmír se nepohnul
chybí mi
blíženec v bezčasí
hanele, normálne som premýšľala, čo napísať do komentára a napadlo mi:
´I ´ll see you when I get there ... ´ :)
21.10.2016 07:57:14 | maryshka
studí a velký třesk nic nevykřesal...
snad zůstane s povděkem varná konvice :.)
05.10.2016 20:27:08 | Danger
Dnes nemám šanci, jsem úplně mimo, klaním se .
02.10.2016 21:17:16 | klaun
Kocouři a koťata přicházejí, odcházejí a člověk s tím nic nenadělá...
Mi se líbí ta rafinovaná hra se slovy, čtu si vždycky zálibně několikrát.
Já mám Vodnáře v bouřích, mohl by být i blíženec ...
02.10.2016 19:40:26 | Philogyny1
NASA nám s tím včil zamíchala, ale já se furt dál cítím být štírem :o)
02.10.2016 20:40:11 | hanele m.