V bouři stínem zalitá
stojím uprostřed všech citů...
...zakletá...
Jak nádoba po lásce křehká...
...rozbitá...
Tiše šeptám nebi vzkaz,
kdy doufám a kdy zemřu zas...
Kdy pohltí mě věčný prach
v mých bezesných bolestných tmách...
...pak...
Na pár vteřin zaváhám...
.... .... .... .... .... .... ....
Navzdory všem ušlým úvahám
ale pomalu vadnu.....
...a uvadám...
ST velmi silné city...neboj Gabriell ještě dlouho neuvadneš ...neseme si ve jménu svou sílu ;-)
03.10.2016 09:05:10 | Malá mořská víla