Dva v lese
A až nás najdou
v zelených stráních mezi jeleny
V říjišti.. pláních..
V pasekách na vřesích
jak laně
utečeme před svítáním.
A až nás zajmou
Spárky kreslit do tůní budeme..
To lesy nás snad skryjí..
Do korun stromů
spolu půjdeme.
Dvě těla ve kterých vlci vyjí..
Přečteno 325x
Tipy 13
Poslední tipující: enigman, Philogyny1, jitoush, střelkyně1, Fany, Iva Husárková, Nikita44, jitka.svobodova
Komentáře (4)
Komentujících (4)