Teplý vzduch, vůně domova.
Taková sterilní, ale přesto špinavá
...prašná.
Prašný most, Pohořelec.
Petřín, Strahov
Z kopce do kopce.
Hladce obratce.
Měsíc spokojeně dorůstá
..a já taky.
Snažím se plnit ty velké boty.
A občas tonu. Občas stonám. A stýskám.
Ahoj Kamilko, to sem rád, že tě můzy neopustily :). Náhodou jsem si sem přišel zavzpomínat a zastydět se, co sem to proboha v té deváté třídě plodil :D...