Náladová
Padala hvězda nad lesem,
že prý nad vše se povznesem.
Stoupala hvězda výš,
že prý spadneme níž.
Koukám se do svého diáře,
že už jen rozhodnout stačí,
jestli to všecičko unesem,
a nebo jestli jsme k pláči.
Tak z úvěru dobré nálady,
splácím teď úroky únavy,
nad sklenkou vína ťukám si do hlavy,
z úvěru dobré nálady...
Přečteno 491x
Tipy 13
Poslední tipující: Simon, Barčík, JSJ, kasparoza, Poetik, Malá mořská víla, Kubíno, Iva Husárková, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (5)
Komentujících (5)