Anotace: Stojim v Praze, dělám kozu, jelikož jsem bez odvozu. Osloví mě chlápek, no, spíš ňákej cápek. Zv...
Sbírka: Satirik ve svém živlu
pleskla facka pán se diví,
Neměl býti takhle chtivý,
říkala mu po sté,
Že je to od něj sprosté.
04.10.2016 23:23:12 | klaun
Děkuji ti, milý Klauníku,
směju se jak dýně z hnojníku.
Jak dýně zlitá vínem,
řezaná před Halloweenem.
05.10.2016 21:35:26 | Bánší