Anotace: *
Plynule jí, plynule mluví,
z hlavy tahá rozumy.
Vysrat se plynule (ji),
ale neumí.
samozřejmě...kdo kdy viděl viz.výtahy...
06.10.2016 20:41:34 | enigman
Hahááá... pochopila jsem to?... to je fuk... stejně - haháááá... :-)
07.10.2016 03:17:50 | Iva Husárková
Hi hi táhnu z tahu do vejtahu, vodka ze mě táhne, až má paní uvidí mě tak mě z kůže stáhne.
05.10.2016 22:15:27 | klaun
ano takovy vejtaha je Hezky napsane =)
05.10.2016 11:47:10 | amazonik
Děkuji, Amazonik, potěšila jsi mě. Taky se říká, že je někdo chytrý jak stádo vopic... a jeden citát: vždy se najde na Aljašce pár ochotných indiánů, kteří budou učit Nigerijce, jak vydržet opravdu teplé počasí... Krásný den. :-)
05.10.2016 11:53:30 | Iva Husárková