Ještě se s tím poperem

Ještě se s tím poperem

Pomalu se krátí roky
tělo chátrá stagnuje
zpomalují se ti kroky
bolest tělo svazuje.

Kam se žene moudrost
hlava jako pepř a sůl
když uvadá tvoje mladost
a místo ženy venčíš hůl.

Je to jako žití v mlze
kde nevidíš příští krok
jak permanentní krize
co neskončí na přesrok.

Svalstvo slábne jako paměť
kosti řídnou jako vlasy
už není na čem stavět
odkvétání mužné krásy.

Co dodat závěrem
když je člověk obnošen
ještě se s tím poperem
než nás hodí do koše.
Autor Ďábel sám, 05.10.2016
Přečteno 436x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, bogen, Iva Husárková, Fany, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bezvadné. Moc se mi líbí. :-)

05.10.2016 12:00:21 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí