HLADINA
Na obzor vystoupal
paprsek polední
pohlédl na Zemi
na modrou hladinu.
"Vše co mám, to Ti dám,
budeš má poslední
nechci být svobodný
už ani hodinu."
Paprsku nechytíš
mou lásku do sítí,
sám jsi jen pozlátkem,
schováš se za mrakem,
možná pak ztratím třpyt
však bez Tebe
bude mi líp!
Přečteno 364x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Fany
Komentáře (0)