Kdy asi...
Kdy asi vyprší se mrak,
kdo ví?
Čekám až uschne mi můj lak
perleťový.
Všechno se nedá říct jen tak,
dvěma slovy.
Já vím...
Už odletělo hejno strak
z křoví.
Ty zase nemáš na tabák
a na cukroví.
Jak nepolepšitelný žák,
co pětky loví.
Co s tím?