Návrat tmou
Ráda se vracím v noci domů
Kdy semafory už nefungují
Blikají oranžově
A hvězdy nade mnou jdou vidět jen zřídka
Kvůli lampám, které se snaží navodit pocit bezpečí
Ale i tak to stojí za to
Cítím se mizerně
A to je na tom zřejmě to krásné
Ráda se vracím v noci domů
Kdy všichni už spí
Nebo se bojí vyjít ven
A já se jim směju, že přicházejí o tu nádheru
Jen pár minut a bude se mi točit hlava
Jen chvíli a budu doma
Už je jedno, jak se mračím
Všechno je schováno
A já jen jdu
A soustředím se na chůzi
A na tmu a zimu a ledový vzduch
Přečteno 338x
Tipy 12
Poslední tipující: Jin&Jang, Frr, Iva Husárková, bogen, Ormissia, jitka.svobodova, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)