Co pít?
V šálku lahodného čaje
roztaje
i kostka ledová.
Já kašlu na údaje,
chci taje,
já už jsem taková.
Jsi v naladění jiném
se svým pivem,
jen se chvástáš.
Věkem jsi spíše mým synem,
těžko splynem.
Jen se ptáš, ptáš!
Spojíme si naše stoly
u kofoly
a v smíchu
zapomenem, jak to bolí,
být sám v poli
a v tichu.
:) příjemné posezení
10.10.2016 11:11:41 | klaun