Nejtěžší nádech pro nic za nic
Nadechla jsem se
A byl to snad ten nejdelší nádech v životě
A taky nejtěžší
Jako před důležitou zkouškou
Nebo před pracovním pohovorem
Doopravdy jsem se jen chtěla jít umýt
A pak jsem si přečetla sen
Co jsem si nedávno zapsala
Měla jsem při psaní spoustu pocitů
A teď nic
Jen sen
Znovu jsem nasála vzduch do plic
A vzpomněla si na včerejší sen
Taky jsem měla spoustu pocitů
A teď už zase nic
Takže se musím zeptat
Za jak dlouho to tak bude s tebou?
Přečteno 381x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Jin&Jang, Ormissia
Komentáře (2)
Komentujících (2)