Kde najít štěstí
Anotace: Všude kolem, ale...
Kde najít štěstí?
Na dně sklenice vína
Či šálku kávy
Na konci duhy
Mezi prodejnýma nohama
V knajpě a na ulici
Ve škarpě i v podmostí
V injekční stříkačce na JIP
Pod ostřím skalpelu
V oblaku cigaretového dýmu
Pod zemí
Nad mraky u nebeské modře
V kostele…ne
V posteli a snad i pod peřinou
Vedle postele na zemi ve vlastní krvi
Ve vaně s gumovou kačenkou
Vedle krásných ňader
Ale hlavně ve vlastní hlavě
Přečteno 351x
Tipy 2
Poslední tipující: JSJ, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)