Jsem žena na své pouti
smutná jsem i veselá
naivní i sečtělá
známá i záhadná
někdy i žena proradná
Jsem žena, co šla hledat sama sebe
a místo schodů do nebe
potkala náhle Tebe
a teď tu stojí a přemítá
kde osud její karty zamíchá
Jsem žena na své pouti
a pokud se chyby vloudí
odpusťte Té hříšnici
stojí tu před vámi-plačíc a kající
Jsem žena a jsem si toho vědoma
a prostě jsem už taková....
ŽENO! ST
14.10.2016 10:24:36 | J.F.Julián
jsem klaun a čtu si s obdivem, nedávám pozor a bacil jsem se kladivem, až vyřvu všechna vyjmenovaná slova, zatleskám ti a začnu znova.
12.10.2016 23:44:15 | klaun
nevěřím na hříchy :-) líbí se mi.
12.10.2016 16:04:40 | hledač