Milá matko
Milá matko, vězte
Že Váš nezvedený syn
Tedy já
Se zřejmě zakoukal do děvčete
A nehodlá si to nechat rozmluvit
Milá matko, píši Vám v obavách
O své zdraví
Nespím
Nejím
Pouze posedávám po putykách
A zakouřených lokálech nižší třídy
A v městském parku přespávám
S nočními vlky opileckých davů
Milá matko, již je pozdě
Démon citů dosedl mi na hruď
A svírá mne
A dusí mne
Škrábe mne do zad
A rve mi kůži z krku
Milá babičko, dříve matko
Již je tomu deset let
Kdy vyhodila jste můj kufr oknem
A zapálila mou postel
Než sečtou se i Vaše dny
Přijeďte pozdravit svého vnuka
A vnučku
A snad i svého syna píšícího stručně
Již dospěl v muže a otce
Přečteno 323x
Tipy 9
Poslední tipující: Tapíše, Philogyny1, Frr, jitka.svobodova, JSJ, jondys, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)