Anotace: ...
Jsi tu pro všechny
A nikdo pro tebe
Snažíš se zachránit?
Dostat se do nebe?
Sama vzhlížíš k oblakům
Naprázdno polykáš
Copak nikdo není,
Za jehož chyby nepykáš?
Vzlétni nad mraky
Proběhni se se svou duší
Nevšimou si,
Jsou hluší
Pročechrej si vlasy
Závanem naděje
Však jednou přijde ten,
Kdo se na tebe usměje
A kalich života
doleje...
Je to moc povedené ....... jen, já vím není to spisovné, na konci by mohlo být doleje. Líp by to sedlo.
17.10.2016 15:11:15 | klaun
Už jsem nad tím přemýšlela:-) Děkuji za potvrzení:-)
19.10.2016 09:30:27 | roztoč_v_mé_hlavě
:-)
19.10.2016 09:58:11 | klaun
leť nad rozesmáté mraky
proběhni se se svou duší
nevšimnou si slepí hluší
a možná už létá taky...naděje :)
16.10.2016 22:20:48 | Philogyny1