v očích šmír a v plicích saze
těžko se věší, když máš uzly na provaze
trpíš, ty trpíš, savem se zalykáš
doufáš a čekáš, přesto se zamykáš
já to vím, moc dobře to znám
já to vím, nechci už jít tam
já to vím, těžko se vrací
nejlíp to ale jde, když už po stý zvracíš…
mezi prsty kane ti krev
v uších už šumí démonů zpěv
dýchá ti smrtka na holá záda
a ty víš dobře, jak to má ráda
já to vím, moc dobře to znám
já to vím, nechci už jít tam
já to vím, těžko se vrací
ale snáz to nepůjde, když v mžitkách se ztrácíš
uspávají vlny, daleko je břeh
zhluboka vdechni, odplout to nech
nač se máš trápit, když nemáš se ráda
chlad svazuje tělo, do srdce se vkrádá
já to vím, moc dobře to znám
já to vím, nechci už jít tam
já to vím, těžko se vrací
zavíráš oči a rozhodnutí splácíš