A znovu ono tušení
chci se s tebou ještě smát
a povídat si
říkat
nesmysly
.
.
.
řekla jsi mi
mám rakovinu
tichem jsme to
zamluvily
a znovu ono tušení
loučení
teď
kdy konečně jsme se
potkaly
máš v sobě svírací kazajku
zpřetrhat tak její přezky
všecko vyrvat
jedním tahem
všecko to co bují
smrtí
Přečteno 452x
Tipy 23
Poslední tipující: jitoush, Frr, AndreaM, Philogyny1, Kapka, Amonasr, Nikita44, Noc17, Iva Husárková, jitka.svobodova, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)