Moc se mi líbí "večerní jupí", takový lázeňský povaleč má krásný život, nikdy jsem v lázních nebyla, i když mi je nabízeli, asi jsem o hodně přišla, ale ráda se povaluju neorganizovaně dle momentálního duševního hnutí... jupííí... můj spolužák jako pacient s RS jezdí do lázní pravidelně a moc si pochvaluje hezké sestřičky. Konec mě rozesmál. Hezké. :-)
21.10.2016 03:43:34 | Iva Husárková
Díky Ivo. Do lázní občas zajedu. Naposledy vloni v Třeboni a básnička vznikla na základě pozorování okolí.
21.10.2016 05:42:38 | banan