Hrozna kravina, ktera se tvari jako neco nobl nadpozemskeho. Z jednoho radku jsou udelane tri, aby to bylo cool. A ty obraty! Chtela bys byt, jak Krajco vid? Ne to nejde. Vim, ze ti radost neudelam, ale rikam ti, co kamaradi mlci a radsi hodi tip. PS: Uz aby byl listopad :) moc hezky mesic ;)
23.10.2016 09:44:53 | Morýš
Díky, básníku...taky mám ráda listopad. Jinak bys neměl možnost přečíst si ode mne, jak píšeš, kravinu. Možná tě trošičku zklamu, ale každý máme jiné vnímání a jiné prožitky. Stejně jako nám jsou blízcí odlišní lidé, básníci, hudebníci...poděkujme za tuto pestrost.Tak ať Ti to píše dle Tvého gusta a oslovuješ... Úsměv...Z.
23.10.2016 20:34:02 | zdenka