..nosím si v hlavě
svůj maličký svět
kde já je mnou
láska je
písek má duši
a někde jsou tam i ledovce a polární záře
jsem nositelka
nepřestanu
při dotyku vibrovat
(změnila jsem nastavení)
nic to není
a věci mají spád
(jak jinak než přirozený)
nic to není
jen to bolí
touhy ženy
zapomínáš solit
(tohle nestrávím)
nic není
jen láska
já vím
pěkně jsi mě povodila po svém světě ... já vím - dostalo všemi těmi slovy zvláštní sílu ... když vím:)*
22.10.2016 21:40:06 | Ragnell
Jsem druhá, ale nevadí, stejně je už u mne, je krásná, má šmrnc a něhu upřímnosti
v sobě, takhle to umíš jen Ty...
22.10.2016 16:02:36 | Philogyny1