Obchoďák z Jihu
Obchodní centrum na Jižním svahu
blížím se, vstupuji, ztrácím odvahu
Obchodní centrum, tašky maj váhu
jak se mám protlačit sama k výtahu?
Obchodní centrum,proplouvám v davu
nemůžeš říct, že vzdala jsem snahu
Obchodní centrum - jsi nástroj vrahů!
čas i mé peníze zase jsou v tahu.
Přečteno 397x
Tipy 15
Poslední tipující: zdenka, knihomolka, vodnař, enigman, bogen, MARKO, Frr, Iva Husárková, Amonasr, jitka.svobodova, ...
Komentáře (8)
Komentujících (4)