Anotace: a jedna fotografie
Zbyla už jen vzpomínka...
....po doteku
hladových dlaní
o z v ě n a ...
... c o s e p o ř á d v r a c í
...jak vůně cigarety z milování...
...zapadlé za matrací!
Zbyla už jen vzpomínka
rozmazaná...
...j a k o b l i č e j n a p l í š ku
u dveří sklepní kóje
Pořád mě šimrá...
...v podbřišku
...ta slastná příchuť
... n e p o k o j e ...
(!!!)
báseň pěkná, rozsypaný text po ploše a 8 typů písma zbytečný.
25.10.2016 08:12:48 | hledač